Haber

2023’te üniversite sınavı kalkacak mı? 2023’te üniversite sınavı kalkıyor mu? Üniversite sınavı? YKS kalkacak mı kalkmayacak mı?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki kümelenme toplantısında gündeme ilişkin değerli değerlendirmelerde bulundu. Üniversite sınavı ( evet Peki hakkında çarpıcı sözler de kullanan Bahçeli, 2023’te Üniversite sınavı kalkacak mı? 2023’te üniversite sınavı kaldırıldı mı? Üniversite sınavı? YKS kalkacak mı kalkmayacak mı? Detaylar burada…

ÜNİVERSİTE SINAVI 2023’E GİDECEK Mİ?

Milyonlarca öğrenciyi heyecanlandıran bir açıklama yapan Bahçeli, “Sınavlar gelir geçer ama hayat gelir geçer. Ülkemizde 27 milyon öğrenci var, bunların 19 milyonu temel eğitimde, 8 milyonu yükseköğretimde. Bu sayı birçok ülkenin nüfusundan fazladır.Biz öğretmen ve siyasi sorumluların misyonudur.Zamanın ruhu ne gösterirse göstersin, sanayi devrimlerinin derecesi ne olursa olsun elimizdeki insan insan Türk gençliğidir. Sapkın akımlarla baş etmenin ana cephesi Türk gençliğidir.Gençleri imtihanla bulmadık, bu yolda kaybetmeyeceğiz.Uzlaşarak üniversite sınavını kaldıracağımız günler çok uzak değil.” sözlerini kullandı.

YKS ALINIR MI?

MHP lideri Cumhur İttifakı’nın üniversite sınavına ilişkin ortağı Devlet Bahçeli çok tartışıldı. İlgi çekici öğrenciler haberler Ardından gözler yetkililere çevrildi. Ancak yetkili kurumlardan üniversite sınavının kaldırılacağına dair bir açıklama yapılmadı.

ÜNİVERSİTE SINAV BİTTİ Mİ? YKS YÜKSELDİ Mİ?

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin üniversite sınavına ilişkin açıklamaları büyük yankı uyandırdı ve geniş bir tartışma başladı. Bu haber öğrencilerde merak uyandırdı ve dikkatler yetkililere çevrildi. Ancak resmi makamlardan üniversite sınavının kaldırılacağına dair bir açıklama yapılmadı.

midyatajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu