Yaşam

25 Nisan Reyting Sonuçları: Aile, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Dünyaya Sığamıyorum!

Önceki gün reyting sonuçları gündemde yer aldı. İlk olmaya çalışan yapımlar izleyenleri ekranlara kilitledi. Her hafta salı günleri ekranlara gelen diziler, yarış programları ve filmler izlenme oranlarıyla kıyasıya yarıştı. Özellikle Kanal D, Fox Tv, Tv8, Star Tv, Trt 1 ve ATV yapımlarında yayınlanan yapımlar önceki gün de beğeni topladı. Aile, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Dünyaya Sığamam listenin öne çıkan yapımları arasında yer aldı. Üç Kız Kardeş, Aileyi devirdi. Peki dünkü reyting sonuçları açıklandı, reyting birincisi kim oldu?

İşte 25 Nisan Salı reytingleri ?

Derecelendirme Sonuçları Açıklandı mı?

25 Nisan Salı günü yayınlanan tüm yapımların reyting sonuçları Total, AB ve 20+ABC1 kümesinde farklı şekilde sıralanıyor. Salı günü reyting sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte hangi yapımın ilk sırada yer aldığı merak konusu oldu.

Derecelendirme Sonuçlarında Tepenin Sahibi Kim?

Üç Kızkardeş dizisi kıyasıya reyting savaşında adından söz ettirdi. Total listesinin ilk sırasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Üç Kız Kardeş yine beğeni topladı.

Total listesindeki ikinci yapım ise Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oldu.

ATV’de yayın hayatına tüm hızıyla devam eden yapımın başrolünde yer alan Oktay Kaynarca, canlandırdığı karakterle beğeni topluyor.

Ekranların en çok izlenen yapımlarını ortaya koyan listenin üçüncü sırasındaki isim ise Aile dizisi oldu.

Show TV’de yayınlanan Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’lu dizi her bölümü gibi son bölümüyle de sosyal medyanın gündemine oturdu.

TOPLAM İLK 10 PROGRAM

AB TOP 10 PROGRAMI

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu