Haber

Eskişehir’de Odunpazarı-Atatürk Lisesi kavşak düzenlemesi tamamlandı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin (EBB) Odunpazarı-Atatürk Lisesi 3. ve son etabı için kavşak ve trafik akış düzenlemesine başlandı.

EBB’nin Odunpazarı ve Atatürk Lisesi kavşaklarında özellikle yoğun saatlerde yaşanan trafik sıkışıklığını gidermek ve ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla 3 etapta hayata geçirdiği kavşak düzenleme projesinde sona gelindi. EBB Yol Yapım Bakım Onarım Daire Başkanlığı gruplarının sıcak asfalt serme işleminin ardından Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri yol çizgi boyama çalışmalarını, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri ise çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını yapıyor.

Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Değerli Eskişehirliler tarihi Odunpazarı bölgesinde kavşak ve trafik akış düzenleme çalışmalarımız kapsamında 3. ve son etap çalışmalarımız başlamıştır. Çalışmalar kapsamında yol çizgi boyama ve sinyalizasyon çalışmaları Ulaşım Başkanlığımız tarafından yapılmaktadır. Müdürlüğümüz ile çevre düzenleme ve peyzaj işleri Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından yapılmaktadır.Esnafımız ve bölge halkından özür diler, 7/24 aslına uygun olarak sahada çalışan işçilerimize teşekkür ederiz.”

bayindirhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu