Haber

Kahveciler Odası Başkanı TESK Başkanını Protesto Etti

EVREN DEMİRDAŞ

ElazığKahvehaneler Odası Başkanı Ferhat Evsen, artışa rağmen esnafın sorunlarına kayıtsız kaldığını belirttiği Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken’in Kahvehaneler Odası’nın duvarına asılan fotoğrafı indirdi. Yılbaşından sonra BAĞ-KUR primleri başta olmak üzere esnafın birçok giderinde.

Yılbaşı Esnafın birçok giderinin arttığını ve sonrasında mağduriyet yaşadıklarını belirten Elazığ Kahvehaneleri Oda Başkanı Ferhat Evsen, TESK Lideri Palandöken’i eleştirdi. Evsen, esnafın sorunlarına kayıtsız kaldığını iddia ettiği Palandöken Kahvehaneleri Odası’nda asılı olan fotoğrafı indirerek protesto etti.

“ÇÜNKÜ PAYDAŞLARINI YALNIZ BIRAKTI”

Ferhat Evsen şunları söyledi:

“1990 yılından bu yana esnaf ve sanatkarların öncülüğünü yapan TESK Başkanımız Bendevi Palandöken, esnafın EYT, BAĞ-KUR ve tescil mağduru olduğu, esnaflığın mağdur olduğu bu dönemde oda başkanlarını, esnafı ve onlara bağlı paydaşları yalnız bıraktı. Yılbaşından sonra gelen zamlarla artık dayanılmaz hale geldi, odamızdayız.” “Önderimizin yaklaşık 20 yıldır asılı olan fotoğrafını BAĞKUR ile ilgili mağduriyetlerimiz bitene kadar askıya alıyoruz. Artık esnaf odaları resmi olarak sadece üst kuruluşlara bağlıdır, esnafın bu mağduriyetinin düzelmesini temenni ederiz.” son.”

Kaynak: ANKA / Yerel

haber-merzifon.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu