Haber

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş: İkinci yarıda oynadığımız defansif oyunun kalitesi maçı kazanmamıza yardımcı oldu.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 3-1 kazandıkları İstanbulspor karşılaşmasıyla ilgili şunları söyledi: “İkinci yarıda oynadığımız savunma oyununun kalitesi maçı kazanmamıza yardımcı oldu.”

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Kasımpaşa, İstanbulspor’u evinde 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak başlayan Kemal Özdeş, “Hafta sonu Cumhuriyetimizin 100. yılı. Doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu 100 yıllara.” dedi.

İkinci yarıda oynadıkları kaliteli defans oyununun maçı kazanmada etkili olduğunu belirten Özdeş, “Maç tahmin ettiğimiz gibi başlamadı. İlk yarıya baskılı başlamayı planladık, denedik ama rakip bunu başardı. Top kaleciden geldi. Risk alarak devam etti. Bu kez paylaşımda sıkıntı yaşadık. Kaleye kadar hücum ettiler.” . Gole kadar pozisyonda olan taraf rakipti. Direkten dönen top. Kornerden gol yedik. Devre arasına kadar bu böyleydi. İkinci yarıda ikinci bölgedeki alanlarımızı kapatmayı planladık. Hatta ikinci golü de zamanında attık. Rakip pek fazla pozisyona giremese de topa sahip olarak gol şansı aradı. 3. Golü bulduk, fırsatlar vardı, farkı açabilirdik. İkinci yarıda oynadığımız defansif oyunun kalitesi bu maçı kazanmamızı sağladı. Bu oyunu kaliteli hale getirmemiz lazım. Bu puan ortalamasının içinde kalmamız gerekiyor. Oyuncularımın her maçı kazanma zihniyetine sahip olmaları gerekiyor. Oyuncularımın olağanüstü bir birlikteliği var. Sonucu almak önemlidir. Salı günü kupa maçı var. Biz buna hazırlanacağız. “Umarım güçlü oyunlarla yükselişimizi sürdürürüz” dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu