Ekonomi

KOBİ’lerin Alacak ve Vereceklerini Kontrol Etmelerini Sağlayan 7 Dijital Çözüm

KOBİ’ler için inançlı, süratli ve kolay ödeme sistemleri epeyce değer teşkil etmekte. Alacak ve verecek hesaplarını denetim etmelerini sağlayan dijital tahlilleri sıraladık…

1. İnançlı Ödeme Sistemi

Özellikle ikinci el araç alım – satım süreçlerinde nakit taşıma riskinin ortadan kaldırılması ve dolandırıcılıkların önüne geçilmesi maksadıyla tasarlanan inançlı ödeme sistemiyle riskler ortadan kaldırılıyor. Alıcı tarafından satış meblağı, noterdeki tescil süreçleri öncesinde İnançlı Ödeme Sistemi Hesabına transfer edilir.

2. Toplu EFT Ve Havale Programı

Yüksek meblağlardaki paraların giriş çıkışlarını denetim etmek hayli sıkıntı. Fakat toplu EFT ve havale programlarıyla bu sorun ortadan kalkıyor. Elektronik ortamda yapılan transferler hem kayıt altına alıyor hem de tek tek süreç gerektirmiyor.

3. Toplu Yabancı Para Transferi

Sıklıkla özgür döviz, peşin ithalat, mal mukabili ithalat ve vesaik mukabili ithalat süreçleri dahilinde yabancı para transferi yapıyorsanız bu sistemle bir arada kur farkı, yanlış gönderim ve güvenlik sıkıntıları yaşamıyorsunuz. Bu sistem sayesinde operasyonel kusur riskleri minimize ediliyor

4. ERP/Muhasebe Programları Entegrasyonu

Ödeme dataları, finansal öbür süreçler muhasebe programı entegrasyonuyla inançlı ve kolay hale geliyor. Tüm karışık süreçler çok kolay bir biçimde çözülebiliyor.

5. Nizamlı Ödeme Hizmeti

KOBİ’lerin sık tekrarlanan ödemeleri bu sistem ile meselesiz çözülebiliyor. Sistem içerisinde verilen talimatlar sayesinde ödemeleriniz mevcut nizamına nazaran eksiksiz ödenebiliyor. Böylelikle hem vakitten tasarruf edip hem de güvenlik açıklarının önüne geçebiliyorsunuz.

6. Karekodlu Çek Uygulaması

Karekodlu Çek, üzerinde keşidecinin banka bilgileri ve çek numarasının yer aldığı bir karekod bulunan ödeme eseri. Tüm çek karnelerinde bulunan bu karekodu Kredi Kayıt Bürosu’nun (KKB) akıllı telefon uygulaması Findeks ile kontrol edebiliyor ve keşidecinin özet çek raporunu görüntüleyebiliyorsunuz.

7. Sürekli Çek Basım Programı

Yüksek adette çek kesen KOBİ’ler için kurtarıcı bir tahlil. Sürekli Çek Basım Programı ile kurumsal kimliğinize uyumlu, süratli ve yanılgısız çek keşide edebilirsiniz. Operasyonel manada büyük kolaylık sağlamakta. Sistemli ödeme yapılan müşteriler data tabanına kaydedilerek süreçler yapılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu