Teknoloji

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz İMES OSB’deki Fabrikaları Ziyaret Etti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Dilovası ilçesinde İMES Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.

Yavuz, OSB’de metal, makine ve akışkan kontrol teknolojileri üreten 3 fabrikayı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Vali Yavuz, Türkiye’nin Milli Teknoloji Hamlesi yolculuğunda Kocaeli adına katkı sağlamaya devam eden, istihdama, üretime, ihracata ve ülke kalkınmasına destek veren sanayici ve iş adamlarını tebrik ederek, “Türkiye’nin Milli Teknoloji Hamlesine katkı sağlayan biziz” dedi. seyahat ettiğimiz ve zaman zaman erzak sıkıntısı çektiğimiz bir kişiydi.” “Yüksek maliyet ödediğimiz yüksek teknolojili ürünler üreten, 80 ülkeye ihracat yapan, ihracatla büyüyen firmalarımızı görmekten mutluluk duyduk.” dedi.

Cumhuriyetin ikinci yüzyılında dünyayla yarışan küresel bir güç olacaklarını ve bu vizyonla yola devam edeceklerine işaret eden Yavuz, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Milli Teknoloji Hamlesi programının sahada hayata geçirildiğini görmekten de büyük mutluluk duyuyorum. Yeni ürünlerin, ikame ürünlerin hızla üretilip hizmete sunulduğunu görüyoruz. Özellikle Siz değerli firmalarımıza ve girişimcilerimize, burada değerli hizmetler veren değerli İMES Organize Sanayi Bölgemize “Bölge yönetimine, çalışanlarımıza, emek ve emek veren herkese teşekkür ediyor, yaptığınız katkılardan dolayı sizi canı gönülden kutluyoruz. Bu memnuniyeti ve gururu yaşıyoruz.”

İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan da Vali Yavuz’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizlerin desteği sayesinde devletimizi her zaman yanımızda hissediyoruz ve bu şevkle çalışıyoruz.” söz konusu.

???????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu