Haber

SEDDK en az lise mezunu memur ve işçi alımı yapıyor! Son başvuru ne zaman bitecek?

Sigorta ve Bireysel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci sayısında belirtilen genel esaslara göre Avukat, Memur, Sekreter, Hizmetli ve Şoförlerden oluşan ekiplere işçi alımı yapacağını duyurdu. en az lise mezunu adaylara istihdam sağlayacak, kurum adaylardan en az 70 KPSS puan kuralı istiyor. Yayınlanan ilanda başvuru kuralları ve izlenecek sürecin tüm detayları paylaşıldı.

BAŞVURU TARİHİ VE YÖNTEMİ

SEDDK işe alım başvuruları 13 Şubat 2023 tarihinde başlar ve 24 Şubat 2023 Cuma günü 23:59’da sona erer.kadar devam edecek

Adaylar e-Devlet Sigorta ve Bireysel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu – Meslek Kapısı Kamu Alımı veya Meslek Kapısı ( https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) başvurularını elektronik ortamda yapacaklardır.

BAŞVURU EKRANI

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

1) Türk Vatandaşı olmak,

2) Kamu haklarından yoksun olmamak,

3) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu sistemin işleyişine karşı hata, zimmet, gasp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, iflas etmemek için dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırma, ifaya fesat karıştırma ifa, kabahat veya kaçakçılık kabahatlerinden doğan mal varlığının aklanması.

4) Askerlik statüsünün prestiji ile; Askerlik yapmamış olmak, askerlik çağına gelmemiş olmak veya askerlik çağına gelmişse muvazzaf askerlik yapmış olmak veya tecil veya yedek sınıfa nakil olmak,

5) Görevini sürekli olarak yapmasına engel olacak bir akıl hastalığına sahip olmamak,

RESMİ DUYURU METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

dogansehirajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu