Haber

Yaşadığı aşkla dillere destan Taro Emir, ayrılığın ardından ne yaparsa yapsın Sofia’yı unutamaz.

Herkes tarafından tanınan kendisi gibi Taro Emir namı diğer Şevval Sam’in oyuncu oğlu Tarık Emir Tekin aşk acısı çektiğini itiraf etti. Ekranları kasıp kavuran ‘Sadakatsızsız’ dizisindeki Selçuk rolüyle beğeni toplayan Taro Emir, efsane aşkı Sofia’yı hâlâ unutamadığını söyledi.

Hatta hepimizin Şevval Sam’in fotoğrafçı oğlu olarak tanıdığımız Tarık Emir Tekin oyunculuğa adım atarak ekranları kasıp kavurdu.

Ailesinden sanatçı olmasının yanı sıra küçük yaşlardan itibaren oyunculuk eğitimi de alan Tarık Emir Tekin’in ünlü okullardan drama eğitimi aldığı bilinmektedir.

University of Arts London’da Cambridge School of Visual & Performing Arts bünyesinde PaPA’y ve RADA Foundation kurslarını tamamladıktan sonra Oxford School of Drama’da tiyatro eğitimi aldı.

Türkiye’ye döndükten sonra ilk işi Netflix dizisi Rise of Empires: Ottoman olsa da Taro Emir’in kariyerinin çıkış noktası Sadakatsiz dizisindeki Selçuk karakteri oldu.

Reytingleri alt üst eden ‘Sadakatsiz’ dizisinin ardından ‘Bir Peri Masalı’ dizisinde Onur Köksal karakterini canlandıran Tarık Emir Tekin, yakışıklılığıyla genç kızlardan çok sayıda ‘Aşık olayım’ kurgusu aldı. .

Aldı ama özel hayatı da bir o kadar gündemdeydi.

Fransız sevgilisi Sofia Katc ile uzun süredir birlikte olan Tarık Emir Tekin’in sosyal medya paylaşımları görenleri şaşkına çevirdi.

Pozları binlerce beğeni alan Taro Buyruk Tekin’in her aktivitede, her özel günde yanında görmeye alıştığımız sevgilisi Sofia ile ilişkisi görülmeye değerdi.

Aralık 2022’de Sofia Katc, Tarık Buyruk Tekin’i sosyal medyada her anlamda sildikten sonra ayrılık iddiaları gündeme geldi. Şevval Sam ise oğluyla ilgili sorulan sorulara ‘Kendi kararları hakkında bir şey söyleyemem. Ona çok fazla baskı yapman gerektiğini düşünmüyorum.’ dedi.

Tarık Emir Tekin ise kendisine yöneltilen soruya “Evet, ayrılık doğru. Ama bu konuyu fazla konuşmak istemiyorum. Ortak kararımız.” dedi.

Yani ikilinin herkesin gözleri ile baktığı hasret dolu ilişki Ocak ayında son buldu.

Geçen gün annesi Şevval Sam’in Harbiye Açık Hava Sahnesi’ndeki konserine katılan Taro Emir, magazin muhabirleriyle sohbet etti.

26 yaşındaki oyuncu, yaklaşık 7 ay önce ayrıldığı sevgilisi Sofia’yı hala unutamadığını ve aşk acısı çektiğini itiraf etti.

“Sofia’yı unutamadım, hala mücadele ediyorum, üzerimde büyük bir yara bıraktı.”

Demek ki büyük aşkın acısı da acıdır!

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

haber-keskin.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu