Haber

Kasımpaşa ile Fatih Karagümrük Süper Lig’de 14. kez karşı karşıya geliyor

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında yarın oynanacak karşılaşmayla Kasımpaşa ile Fatih Karagümrük ligde 14. kez rakip olacak.

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Kasımpaşa ile Fatih Karagümrük, Haliç derbisinde yarın saat 20.00’de Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Lacivert-beyazlılar, ligde kalan 25 karşılaşmada ise 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 yenilgiden elde ettiği 38 puanla 5. sırada yer alıyor. Kırmızı-siyahlılar ise 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 yenilgiden topladığı 27 puanla 16. sırada yer alıyor.

14. tarih

Kasımpaşa ile Fatih Karagümrük, yarın oynayacakları karşılaşmayla Süper Lig tarihinde 10. kez rakip olacak. İki grup arasında şu ana kadar oynanan 9 karşılaşmanın 5’ini Kasımpaşa, 4’ünü Fatih Karagümrük kazanırken, 4 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Kasımpaşa 3-2’lik skorla kazandı.

Kasımpaşa son 5 karşılaşmanın 4’ünü kazandı

Kasımpaşa, Süper Lig’de son 5 karşılaşmanın 4’ünü kazandı. Lacivert-beyazlılar, söz konusu müsabakalarda Hatayspor, Trabzonspor, Alanyaspor ve Adana Demirspor’u mağlup ederken, Pendikspor’a da mağlup oldu.

Karagümrük son 5 karşılaşmanın 2’sini kazandı

Fatih Karagümrük, ligde oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Kırmızı-siyahlılar, kalan maçlarında Çaykur Rizespor ve Pendikspor’u mağlup ederken, MKE Ankaragücü ve Hatayspor’a ise mağlup oldu. Shota Arveladze’nin öğrencileri Başakşehir ile de berabere kaldı.

Aytaç Kara kariyer dönemini yaşıyor

Kasımpaşa’nın bu sezon ligde en golcü ismi Aytaç Kara oldu. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Süper Lig’de oynanan 25 karşılaşmanın tamamında forma giydi ve 11 gol, 3 asist kaydetti. Bu istatistiklerle kariyerinin en iyi golcü dönemini yaşayan deneyimli futbolcu, en çok gol atan Türk futbolcu olarak gol kralı yarışına girdi.

Kasımpaşa’da Ben Ouanes sarı kart cezalısı olduğu için maçta forma giyemeyecek, Sadık Çiftpınar ve Erdem Çetinkaya ise sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Fatih Karagümrük’te eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu