Haber

Sultanbeyli Belediyesi depremzedelere konteyner ev yardımında bulundu

Sultanbeyli Belediyesi, deprem bölgesindeki çalışmaları kapsamında birçok kurumla iş birliği yaparak Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde konteyner kent kurdu. Belediye depremzedeler için bölgeye 65 konteyner ev teslim etti.

Sultanbeyli Belediyesi, ‘Rgw-Deprem3 Deprem Projesi’ kapsamında AFAD’ın öncülüğünde ve birçok kurum iş birliğiyle Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde depremzedelere 65 konteyner konut teslim etti. Her türlü ihtiyaca göre oluşturulan konteyner evler bölgede yerini alarak ihtiyaç sahiplerinin kullanımına sunuldu.

“PROJEYE KATKIDA BULUNAN TÜM PAYDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Yüzyılın felaketi olan 6 Şubat depremi hepimizi derinden üzdü. Depremin başladığı andan itibaren tüm imkanlarımızı seferber ettik ve kardeşlerimizin yanında olduk. Bölgede devletimizin öncülüğünde kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. “Daha sonra bölgeye nasıl katkı sağlayabiliriz diye çalışmalarımızı hızlandırdık. Daha sonra birçok yardım kuruluşuyla iş birliği yaparak projeler ürettik ve Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde konteyner kent kurduk. Projede emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

sungurlu-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu