Teknoloji

Yeni Casper VIA F30 Plus 50 Megapiksel Kamerayla Geliyor

Türkiye’nin teknoloji markası Casper’ın en yeni telefonu VIA F30 Plus, 50 megapiksel kamerasıyla dikkat çekiyor. Trendlere ve teknoloji modasına ahenk sağlayan yepisyeni akıllı telefon Casper VIA F30 Plus, biri 50 MP olmak üzere 3 art kamerasıyla kullanıcıların unutulmaz anlarında profesyonel fotoğraflar ve görüntüler çekebilmesi için geliştirildi. 12 GB’a kadar yükseltilebilen RAM ve 128GB dahili hafızasıyla binlerce fotoğraf ve görüntüyü depolama imkanı sunan Casper VIA F30 Plus, 5000 mAh bataryası sayesinde de gün uzunluğu çekim yapmanızı sağlıyor. Üstelik Casper VIA F30 Plus, 6.5” ekran boyutu ve 400 NIT ekran parlaklığı ile özlenen “o” anlar için sinematik görüntüleme sonlarını zorluyor.

Teknoloji de dahil olmak üzere tüm trendler neredeyse her gün biçim değiştiriyor. Ahenk sağlamak isteyen tüketicilerin beklentileri arttıkça Türkiye’nin teknoloji markası Casper, teknoloji trendlerinin hudutlarını zorluyor. Ultra süratli kullanım ve geniş depolama opsiyonları ile Casper’ın yeni akıllı telefonu VIA F30 Plus, harikalığın sonlarında geziniyor. Trendlere ve teknoloji modasına ahenk sağlayan orijinal akıllı telefon Casper VIA F30 Plus, biri 50 MP olmak üzere 3 art kamerasıyla kullanıcıların unutulmaz anlarında profesyonel fotoğraflar çekebilmesi için geliştirildi. 12 GB’a kadar yükseltilebilen RAM özelliği ve 128GB hafızası ile binlerce fotoğraf ve görüntüyü depolama imkanı sunan Casper VIA F30 Plus, ultra gerçekçi ve profesyonel çekimler yaparken bu unutulmaz anların en ince detaylarını 6.5” geniş ekranında sinematik görüntüleme imkanı sunuyor.

Özlenen Anıları 11 Saat Kesintisiz İzleme Fırsatı

Yapay zeka takviyeli 3 art kamerası ile etkileyici ve profesyonel fotoğraflar çekilmesine imkan tanıyan Casper VIA F30 Plus’ın 50 MP ana kamerasının yanı sıra 2 MP makro lensi 4cm’e kadar yakın aralıktan, gözden bile kaçabilecek detayları yakalıyor. Tıpkı vakitte 2 MP Bokeh lensinin kusursuz odaklaması sayesinde eşsiz portreler çekmek kolaylaşırken selfie severler için de 8MP ön kamera sunuluyor. Casper VIA F30 Plus akıllı telefon, kaliteli çekim modları ve profesyonel çekim yapmak isteyenler için Pro modları ile fotoğrafların tüm ayrıntılarını ayarlamayı herkes için daha ilgi cazip hale getiriyor. Kullanıcıların çektiği tüm unutulmaz anılarını yine yaşıyormuşçasına izleyebilmeleri için ise sunulan sinematik görüntüleme tecrübesinin yanında 5000 mAh güçlü bataryası, 11 saat boyunca kesintisiz görüntü izlemek için kullanılabilir.

25 Bin Fotoğraf, 20 Saatten Fazla Görüntü Bir Telefonda

Casper VIA F30 Plus akıllı telefonu 8.5mm inceliği ve özel art kapak efekti ile trendlere uyumlu çağdaş sınırlara sahip olarak tasarlayan Türkiye’nin teknoloji markası Casper, Android 12 ile tüm şimdiki özellikleri de kullanıcılarına sağlıyor. 12nm 8 çekirdek işlemci ile 1.6GHz suratına sahip akıllı telefon, çoklu misyonlarda azamî sürate ulaşması hedeflenerek geliştirildi. Kullanıcılar, ultra süratli kullanım yaparken 128GB dahili hafızası sayesinde çektikleri yüksek çözünürlüklü 25.000 fotoğrafı, 24 saat 720P görüntüyü ve 13 saat 1080P görüntüyü da rahatlıkla Casper VIA F30’da depolayabiliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu