Haber

Dokunmadığın Tek Şey Bu: Icardi’nin Eşi Wanda Nara Dizi Tekliflerine Artık Karşı Koyamadı

Galatasaray’ın son dönemlerin en popüler futbolcusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara’ya olan hayranlığı bitmiyor. Hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara, bir dönem Icardi’nin Galatasaray’dan ayrılabileceği yönünde kararlar almış ve taraftarların yüreğini sızlatmıştı. Herkesin favorisi Wanda Nara sıklıkla dizi teklifleri alıyor. Fenomen isim bu tekliflere daha fazla dayanamadı ve adım attı…

Galatasaray’ın sevilen Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi ve ailesi, futbolseverlerin yakından takip ettiği isimler haline geldi.

İcardi’nin Sarı-Kırmızılı kulüple anlaşma sağlamasının ardından eşi ve çocukları İstanbul’a yerleşti. Türkiye’de hayatlarını yeniden birlikte kuran çift, sosyal medyada da yakından takip ediliyor.

Bildiğiniz gibi Galatasaray’ın görümcesi Wanda Nara, Icardi’nin sadece eşi değil aynı zamanda menajeridir.

Wanda Nara şu anda kocasının menajerliğini yapıyor olsa da aynı zamanda Arjantin’de modellik ve televizyon sunuculuğu da yapıyordu.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen yeni görümcesi Wanda Nara, geçmiş mesleği göz önüne alındığında yapımcıların radarındaydı.

Güzelliği sosyal medyada görenlerin övdüğü Wanda Nara’ya özellikle son zamanlarda sık sık dizi ve film teklifleri geliyor. Yani onu televizyonda görmeye çok yakınız.

Bu dönemde gelen tekliflere başlangıçta pek sıcak bakmasa da oyunculuk fikrine uzun süre dayanamadığı öğrenildi.

Ömer Karahan’ın haberine göre Wanda Nara, sektöre girmek için Türkçe öğrenmeye karar verdi.

Kendine özel öğretmen kiralayan ve Türkçe öğrenmek isteyen Nara’nın, eşinin yöneticilik işlerini kendisi yürüttüğü için bu kararı aldığı söylendi.

Yani maçlarda topu yöneten Icardi dışında Wanda Nara’yı da kısa süre sonra dizide görebiliriz gibi görünüyor.

haberpalu.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu